Arbeta med oss

Vi letar alltid efter nya möjligheter

Den bästa resultaten når man med genomtänkta samarbeten – en filosofi som genomsyrat STOS Fastigheter sedan vår start 2016. Det startar dock alltid med en konversation, så hör gärna av dig och låt oss berätta mer om vad vi kan bidra med i ett partnerskap.

Samarbeten

Bli en samarbetspartner

Sitter du på en projektidé som ännu inte är förverkligad? Letar du efter en pålitlig partner eller någon som kan bistå dig med erfarenhet och kunskap inom projektutveckling? Bra samarbeten tillsammans med rätt aktörer är vårt recept för en framgångsrik utvecklingskedja som leder till önskade slutresultat.

Investerare

Skapa värde med oss

Vi jobbar gärna tillsammans med de som är intresserade av fastighetsutveckling. Oavsett om det gäller en aktiv eller passiv roll är vi alltid öppna för att föra en dialog om just er roll i projektet. Vi lägger stor vikt vid att analysera förutsättningarna och önskemålen redan vid start, för att sedan skräddarsy samarbetet efter det. På så sätt når vi en kombination av kompetens och erfarenhet som är nyckeln till framgångsrika projekt.

Karriär

Arbeta med oss

Även om vi inte har en ledig tjänst som passar just dig är vi alltid intresserade av att prata med personer som innehar erfarenhet och passion för fastigheter och projektutveckling. Hör gärna av dig och berätta vad du skulle kunna erbjuda STOS Fastigheter.

Spontanansökan

Även om vi inte har en ledig tjänst ute som passar just dig är vi alltid intresserade av att prata med personer som innehar erfarenhet och passion för projektutveckling inom fastighetsbranschen. Hör gärna av dig och berätta mer om dig och vad du skulle kunna erbjuda STOS Fastigheter.

© 2024 STOS Fastigheter