Om oss

Vår historia

STOS Fastigheter grundades 2016 med målet att bli den mest kompetenta och innovativa aktören på den svenska fastighetsmarknaden inom projektutveckling.

Vår vision

Genom kompetens, innovation och ett personligt mötande vill vi utgöra förstahandsvalet för alla med en önskan om att vara delaktiga i utveckling av framgångsrika och hållbara fastighetsprojekt.

Vår affärsidé

STOS Fastigheter ska äga, utveckla och förvalta fastigheter. Vår projektutveckling avser främst nyproduktion av kontor och samhällsfastigheter centralt belägna i Stockholm och Göteborg. Vår bostadsutveckling sker främst i Stockholms län och tillväxtorter i Mälardalen och Norrland.

Ägare

Vi som står bakom bolaget

Våra ägare har rötter i både Stockholm och Oslo, därför kom det naturligt att även vårt företagsnamn skulle spegla detta. Resultatet blev ST(ockholm)OS(lo) Fastigheter.

Bolaget grundades år 2016 av ägarna till Megaron AS, Hathon AS och Pathos Holding AB. Idag är även Poularde AB (en huvudägare i börsnoterade fastighetsbolaget NP3) en av ägarna.

Prata med oss

Intresserad av vad vi kan erbjuda dig?

Vare sig det handlar om ett nytt samarbete, en investering eller en potentiell ny kollega så är vi alltid intresserade av att prata. Vi på STOS Fastigheter är alltid ute efter att upptäcka nyfunnen potential och möjligheten att skapa värde genom gemensamma projekt och åtaganden. Så tveka inte på att höra av dig för att prata mer om vad vi kan göra för just dig!

Copyright © 2022 STOS Fastigheter